Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Οι ακλόνητοι, οι επίφοβοι και οι εκπλήξεις: Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των προπονητών στην Premier League!

Έφτιαξαν οι Άγγλοι μία λίστα σε μία από τις πάμπολλες ιστοσελίδες τους με τους πιθανούς προπονητές για να απολυθούν ξεκινώντας από τον πιο απίθανο μέχρι τον πιο πιθανό.

Το σχολίασαν οι Ισπανοί και τους φάνηκε πολύ περίεργο πως ο Έντι Χάου είναι πολύ πιο πιθανός να βρεθεί στο ταμείο ανεργίας από τον Σον Ντάις της Έβερτον! Και στην Ισπανία δεν αντιλαμβάνονται πως ο Έντουαρντς της Λούτον είναι πιο σίγουρος στη θέση του από οποιονδήποτε άλλο προπονητή εκτός των Πεπ, Αρτέτα και Κλοπ. Είναι κλασσικό δείγμα άγνοιας του πως λειτουργούν οι ομάδες στην Αγγλία και κυρίως πως οι οπαδοί επηρεάζουν τις αποφάσεις όπως πουθενά αλλού!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Θα σας πω κάτι και εκεί θα καταλάβετε το πόσο νυχτωμένοι βρίσκονται πέραν της Μάγχης οι υπόλοιποι λαοί για το πως λειτουργεί το σύστημα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Περίπου τέτοια εποχή πέρσι υπήρχαν δημοσιεύματα και κάποιοι μάλιστα μεγαλόσχημοι στην Ιταλία και στη Γερμανία επέμεναν πως κινδύνευε με απόλυση ο… Κλοπ επειδή η Λίβερπουλ δεν πήγαινε καλά!

Όποιος με ρωτούσε έλεγα πως το αποκλείω, όπως επέμενα πως δεν υπήρχε ποτέ μια στο εκατομμύριο ως πιθανότητα να απολυόταν ο Γερμανός τεχνικός το 2021 σε εκείνο το αδιανόητο σερί των έξι αγώνων με ήττες μέσα στο Άνφιλντ και οι περισσότεροι Έλληνες οπαδοί ήταν βέβαιοι πως θα απομακρυνόταν! Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x