Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Από τους Ντάλεϊ, Βερόν και Ρομπίνιο έως τον Σεβτσένκο: Πώς ο θησαυρός μπορεί να αποδειχθεί άνθρακας!

Ο Μόισες Καϊσέδο και με τη «βούλα» είναι πλέον ο πιο ακριβός παίκτης που υπάρχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες εβδομάδες έπειτα από την μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις από τη Γουεστ Χαμ στην Αρσεναλ.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ, υπέγραψε στην Τσέλσι και τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι τέτοια, που σχεδόν εξασφαλίζουν την επιτυχία του, σε μία ομάδα μάλιστα που ξεκάθαρα τον χρειαζόταν και που τώρα θα ελευθερώσει και τον Έντσο Φερνάντες, που θα παίζει πιο μπροστά! Τα λεφτά πάντως δε φέρνουν πάντα την ευτυχία, όπως ανακάλυψαν στο παρελθόν κάποιες ομάδες και κάποιοι παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Υπάρχουν πέντε περιπτώσεις στο παρελθόν (η μια ως διπλή μετακίνηση αφού σχετιζόντουσαν οι μεταγραφές) που οι πιο ακριβοί παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν δικαιολόγησαν τα λεφτά τους. Για την εποχή, τα χρήματα που κόστισαν σήκωσαν τεράστια κουβέντα, πολύ μεγαλύτερη από αυτή που γίνεται στις μέρες μας, για μεταγραφές πάνω από τα 100 εκατομμύρια λίρες, ίσως γιατί πλέον συνηθίσαμε, ειδικά μετά τη μετακίνηση του Νεϊμάρ με τα 200 εκατομμύρια ευρώ πριν κάποια καλοκαίρια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x