Ισπανία

Ράκιτιτς: «Να γράψω ιστορία με την Μπαρτσελόνα»

Μεγάλες βλέψεις για την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, που άρχισε σήμερα κι επίσημα με την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Κάθε άλλο παρά φοβισμένος απέναντι στη μεγάλη πρόκληση που λέγεται Μπαρτσελόνα έδειξε ο Ιβάν Ράκιτιτς κατά την παρουσίασή του. Ο Κροάτης μέσος, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, δήλωσε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στους «μπλαουγκράνα».

«Το ‘ναι’ στην πρόταση που μου έγινε ήταν τόσο δυνατό όσο εκείνο που είχα πει τη μέρα του γάμου μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα που πίστεψαν σε μένα και με έκαναν από την πρώτη μέρα να νιώσω άνετα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να γράψω ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να κατακτήσω κι άλλους τίτλους. Έχω μεγάλο κίνητρο και στόχος μου είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Όλα εξαρτώνται από μένα και το πόσο σκληρά θα δουλέψω», τόνισε ο 26χρονος άσος, που δεν φοβάται την πίεση: «Η πίεση είναι πάντα μεγάλη σε έναν τέτοιο σύλλογο που διεκδικεί τόσους τίτλους. Είναι καλό να υπάρχει πίεση».

Όσο για τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, που πλέον θα είναι αντίπαλός του στα ντέρμπι με τη Ρεάλ, είπε: «Μίλησα με τον Λούκα. Ήθελε να παίξουμε στην ίδια ομάδα, αλλά εγώ πήρα διαφορετική απόφαση. Έχουμε πολύ καλή σχέση και μου ευχήθηκε τα καλύτερα».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τους Νεϊμάρ και Μέσι, είπε: «Ελπίζω με την παρουσία μου να τους κάνω καλύτερους παίκτες, όπως κι εκείνοι εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x