WRC

Ράλλυ Ακρόπολις: Οριστική διακοπή της 4ης ειδικής γιατί θεατές δεν ήταν σε ασφαλή σημεία

Λόγω παρουσίας θεατών σε απαγορευμένες περιοχές, οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις αποφάσισαν τη διακοπή της 4ης ειδικής διαδρομής.

Για πολλοστή φορά, η... λατρεία ορισμένων για το WRC θέτει σε κίνδυνο τη δική τους ασφάλειας και όχι μόνο. Οι κάμερες των αγωνιστικών κατέγραψαν παρουσία θεατών σε «απαγορευμένες περιοχές» στη διάρκεια της τέταρτης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις.

Αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές για λόγους ασφαλείας να διακόψουν οριστικά την τέταρτη ειδική διαδρομή και έτσι οι οδηγοί κατευθύνθηκαν απευθείας προς τη Λιβαδειά για την πέμπτη ειδική διαδρομή.

«Παρακαλούμε να μείνετε ασφαλείας και να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες των αγωνοδικών», ήταν το μήνυμα του WRC μέσω των social media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιορδάνης Σερδερίδης με το εργοστασιακό Ford Puma Rally 1 Hybrid ήταν ο τελευταίος οδηγός που εκκίνησε στην τέταρτη ειδική.

Μετά τις τέσσερις πρώτες ειδικές διαδρομές, ο Τιερί Νουβίλ με Hyundai οδηγεί τον αγώνα με 24:01,9, ενώ ακολουθούν οι τρεις Toyota με Οζιέ (+2,4''), Ροβάνπερα (+5,8'') και Έβανς (+15,6''). Την εξάδα συμπληρώνουν άλλα δύο Hyundai , των Σόρντο (+15,6'') και Λάπι (+19,5'').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x