WRC

Ράλλυ Ακρόπολις: Μεγάλη ζημιά για Οζιέ, προβάδισμα ο Ροβάνπερα

Ο Κάλε Ροβάνπερα είναι ο πρωτοπόρος στο Ράλλυ Ακρόπολις, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Σεμπαστιάν Οζιέ.

Προβάδισμα ξανά στο Ράλλυ Ακρόπολι για τον Ροβάνπερα, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Σεμπαστιάν Οζιέ, μετά το δεύτερο loop των τριών ΕΔ -Παύλιανη, Καρούτες, Ελευθεροχώρι.

Ο Οζιέ ξεκίνησε με το προβάδισμα και στις Καρούτες το διατήρησε στα 12,4'' από τον Ροβάνπερα, με χρόνο μόλις 2 δέκατα πιο αργό από τον ταχύτερο του Φινλανδού. Ωστόσο, στο δεύτερο πέρασμα από το Ελευθεροχώρι, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γάλλου πρωταθλητή.

Και αυτό γιατί χτύπησε σε ένα χαντάκι και έσπασε την πίσω αριστερή ανάρτηση του Yaris Rally1 μαζί ΄με τον τροχό. Ο Γάλλος σταμάτησε και με τη βοήθεια του συνοδηγού, κατάφερε να κάνει πρόχειρες επιδιορθώσεις, προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος της Ειδικής. Βέβαια, με όλα αυτά έχασε πάνω από δύο λεπτά, με αποτέλεσμα να φτάνει στη 4η θέση της γενικής.

Έτσι, ο Ροβάνπερα πήρε το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να το διατηρήσει ως το φινάλε και είναι να το φαβορί για την κατάκτηση του Ράλλυ Ακρόπολις. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Σόρδο, ενώ στην τρίτη ο Έβανς, με τους Λάπι και Έβανς να ακολουθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x