Με την έλευση της νέας χιλιετίας, οι λίστες κρασιών των εστιατορίων εξακολουθούσαν να επικεντρώνονται στις κλασικές περιοχές. Οι λέξεις «σομελιέ» και «φυσικό κρασί», σπάνια ακούγονταν. Ειδικά στο άκουσμα του πρώτου, σου ερχόταν στο μυαλό ένας αυστηρός, ίσως και υπερόπτης Γάλλος επαγγελματίας του κρασιού, που ήταν έτοιμος να σου αναλύσει τα πάντα με ύφος
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: 10+1 τάσεις στο κρασί που κυριάρχησαν τα τελευταία 25 χρόνια
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






