Το Dopios στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων ήταν από τα μαγαζιά που ξεχώρισαν με το που άνοιξαν. Βρίσκεται σε μία από τις πιο ζωντανές πιάτσες του κέντρου, είναι φωτεινό, άνετο, σερβίρει κλασικούς μεζέδες - με μια πιο σύγχρονη ματιά μεν, αλλά σίγουρα όχι αυτό που θα λέγαμε «πειραγμένους», σε βαθμό που να μην καταλαβαίνεις τι είναι - και το μενού έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια. Με άλλα λόγια, είχε εξ αρχής όλα τα εφόδια για να πάει καλά.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Dopios: Για τα κεφτεδάκια τα καλά και τυροκαυτερή - μπόμπα στην καρδιά της Γλυφάδας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






