Recommendations

Γιατί δεν πρέπει να πιάνεις το μαγειρεμένο κρέας με τη λαβίδα που το ακούμπησες όταν ήταν ωμό

Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί ποτέ, αλλά πόσο ασφαλές είναι να ακουμπάς το κρέας που μόλις έψησες με τη λαβίδα ή το πιρούνι που το είχε ακουμπήσει και όταν ήταν ωμό; Εδώ σου δίνουμε την απάντηση.

Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που πάντα μας προβληματίζουν και ποτέ μα ποτέ, όταν έρχεται η ώρα του μαγειρέματος και υπό την πίεση της καθημερινότητας, δεν σκεφτόμαστε ή ξεχνάμε. Και συνήθως αυτές δεν είναι τελικά τόσο λεπτομέρειες, αφού έχουν να κάνουν με βασικούς κανόνες υγιεινής. Πρέπει, για παράδειγμα, το κοτόπουλο να ακουμπά στο ξύλο κοπής; Μπορείς να το πιάσεις με γυμνά χέρια; Πώς να πλύνεις τα λαχανικά σου για να αποφύγεις τη μόλυνση άλλων επιφανειών με μικροοργανισμούς;

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γιατί δεν πρέπει να πιάνεις το μαγειρεμένο κρέας με τη λαβίδα που το ακούμπησες όταν ήταν ωμό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x