Ανάλαφρο, μυρωδάτο και μαστιχωτό, το πανετόνε είναι απλά ακαταμάχητο. Μπορεί να μην ανήκει στα δικά μας κλασικά γλυκά των Χριστουγέννων, όπως είναι για παράδειγμα ο κουραμπιές, τα μελομακάρονα ή οι δίπλες, αλλά το πανετόνε πλέον βρίσκει κάθε χρόνο τη θέση του και στα δικά μας ζαχαροπλαστεία.
Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο cookout.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Η τεχνική των Ιταλών για πραγματικά πετυχημένο πανετόνε
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






