Recommendations

Pirlatura: Η τεχνική των Ιταλών για πραγματικά πετυχημένο πανετόνε

Το πανετόνε θέλει υπομονή και τεχνική για να βγει φουσκωτό και λαχταριστό και ένα από τα μυστικά των Ιταλών είναι το pirlatura, που θεωρούν ότι είναι ίσως το βασικότερο βήμα για να το πετύχουν.

Ανάλαφρο, μυρωδάτο και μαστιχωτό, το πανετόνε είναι απλά ακαταμάχητο. Μπορεί να μην ανήκει στα δικά μας κλασικά γλυκά των Χριστουγέννων, όπως είναι για παράδειγμα ο κουραμπιές, τα μελομακάρονα ή οι δίπλες, αλλά το πανετόνε πλέον βρίσκει κάθε χρόνο τη θέση του και στα δικά μας ζαχαροπλαστεία.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο cookout.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Η τεχνική των Ιταλών για πραγματικά πετυχημένο πανετόνε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x