Recommendations

Sary: Η αλλαντοποιεία της Δράμας που γράφει ιστορία 135 χρόνων

Η οικογένεια Σαρήμπογια ήρθε από την Καππαδοκία στην Ελλάδα, ξεκίνησε να φτιάχνει παστουρμά και έφτασε να αποτελεί μία ολόκληρη αλλαντοποιία με διαδρομή που ξεπερνά έναν αιώνα.

Οι πρόποδες του Φαλακρού, στην Προσοτσάνη Δράμας είναι συνδεδεμένοι με ένα όνομα: Σαρήμπογιας. Ή αλλιώς, την αλλαντοποιεία Sary με ιστορία που έρχεται από την Καππαδοκία και καταγράφει πάνω από 100 χρόνια πορείας και από τότε, δημιουργεί τα προϊόντα της με το ίδιο μεράκι. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» βρέθηκε εκεί για να πάρει μία γεύση από την ιστορία και την τέχνη της γνωστής εταιρίας που συνεχίζει μέχρι και σήμερα την παραγωγή της.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Sary: Η αλλαντοποιία της Δράμας που γράφει ιστορία 135 χρόνων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x