Recommendations

Από τα 10 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, τα 8 είναι ελληνικά, σύμφωνα με το Taste Atlas

Το ελαιόλαδο από το Φοινίκι Λακωνίας, αυτό της Καλαμάτας και της Ολυμπίας βρίσκονται μέσα στην πεντάδα με τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο, σύμφωνα με τη νέα λίστα του οδηγού Taste Atlas.

Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα πρωταγωνιστεί σε λίστα του γαστρονομικού οδηγού Taste Atlas, η οποία σε αυτή την περίπτωση καταγράφει τα 100 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου. Και βέβαια στη λίστα βρίσκονται 34 τοπικά ελαιόλαδα από διάφορες περιοχές της χώρας μας, κυρίως τις πιο ελαιοπαραγωγικά δυνατές, όπως η Πελοπόννησος και η Κρήτη.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Από τα 10 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, τα 8 είναι ελληνικά, σύμφωνα με το Taste Atlas

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x