Στο φαγητό συνεχώς ψάχνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο, κάποιον συνδυασμό πιο περίπλοκο, αλλά ξεχνάμε την ουσία. Για να δημιουργηθεί κάτι φρέσκο χρειάζεται και ο άνθρωπος που το φτιάχνει να διαφέρει, να φέρει μια ιστορία μοναδική και ενδιαφέρουσα. Αυτός θεωρώ είναι κι ο λόγος που ξεχωρίζει το φαγητό του Ηλία Καρακατσάνη στο This is Loco της Φαλήρου στο Κουκάκι.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μετά την κουβέντα μας με τον σεφ Ηλία Καρακατσάνη καταλάβαμε γιατί όλοι μιλούν για το brunch του This is Loco
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






