Recommendations

Τι είδε ο VAR στη φάση με Μπόκο και Ούρονεν

Στο 12ο λεπτό του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος των “πράσινων” για ανατροπή του Μπάκου από τον Λαφόν.

Λίγα λεπτά πριν, συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό του αγώνα, ο VAR (Kατσικογιάννης) έλεγξε φάση που έγινε ξανά στην περιοχή του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Μπόκο και τον Ούρονεν.

Ο διαιτητής Βεργέτης δεν καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού παρότι φαίνεται να υπάρχει επαφή του αμυνόμενου με τον επιτιθέμενο.

Από την εξέταση της φάσης προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις παράμετροι που έκαναν τον VAR να συμφωνήσει με την απόφαση του διαιτητή και επομένως να μην παρέμβει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x