Πριν λίγο καιρό γράψαμε για την εμπειρία μας στο Liystor, το νέο εστιατόριο εντός του ιστορικού αρχοντικού του Κυριάκου Πιττάκη στην καρδιά της Αθήνας και όπως είχαμε αναφέρει, ο executive chef Νίκος Αποστολάκης μελετά σχεδόν 10 χρόνια τώρα την τεχνική της ωρίμασης των ψαριών και τους διαφορετικούς τρόπους διαχείρισής τους.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ydoron: Το νέο project της ομάδας του Liystor είναι αφιερωμένο στα ψάρια αργής ωρίμασης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






