Recommendations

ΑΕΚ: To «turning point» του Νίκολιτς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που έκανε την Ένωση να πετάει… φωτιές

Η ΑΕΚ μοιάζει να έχει βρει για τα… καλά τον εαυτό της. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς έφυγε με τους τρεις βαθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και από την έδρα του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ μοιάζει να έχει βρει για τα… καλά τον εαυτό της. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς έφυγε με τους τρεις βαθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και από την έδρα του Παναιτωλικού, ανέβηκε στους 34 βαθμούς και έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αναμονή της έκβασης της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη των «κιτρινόμαυρων» σε όλες τις διοργανώσεις και το 11ο παιχνίδι της χωρίς ήττα με μοναδική της απώλεια στο συγκεκριμένο διάστημα την ισοπαλία κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

Διαβάστε περισσότερα στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x