Recommendations

Από τη γαστρονομία στη γαστρο-σύνδεση: Το φαγητό ως συναίσθημα

Για πολλά χρόνια, η γαστρονομία αντιμετωπίστηκε ως τέχνη, ως τρόπος έκφρασης, ως εμπειρία πολυτέλειας. Όμως η εποχή αλλάζει. Σήμερα, η γαστρονομία δεν είναι απλώς γεύση. Είναι σχέση.

Η νέα φιλοσοφία που αναδύεται - η γαστρο-σύνδεση- μάς καλεί να δούμε το φαγητό όχι ως προϊόν ή υπηρεσία, αλλά ως γέφυρα μεταξύ ανθρώπων, τόπων και συναισθημάτων.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Από τη γαστρονομία στη γαστρο-σύνδεση: Το φαγητό ως συναίσθημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x