Από τον καιρό που παραγγέλναμε απλώς μία μπριζόλα στην ταβέρνα, το κρέας έχει εξελιχθεί μάλλον σε επιστήμη, με τους ορκισμένους κρεατοφάγους να ψάχνουν και να ζητούν την κάθε λεπτομέρεια όσον αφορά στο ψήσιμό του, για να το απολαύσουν όπως ακριβώς θέλουν. Έτσι, οι λέξεις «well, medium, rare» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας. Και αν ακόμη δεν ξέρεις τι σημαίνουν, ή ξέρεις στο περίπου και ενδιαφέρεσαι να μάθεις, μάλλον καλά κάνεις και διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Από well done μέχρι rare: Πώς να ψήσεις τη μπριζόλα ακριβώς όπως τη θέλεις
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






