Recommendations

Άτιμη μπάλα, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα… τάρταρα

Disclaimer: Ό,τι διαβάζετε σε εισαγωγικά είναι λόγια που ειπώθηκαν από τον Τύπο και τους τύπους που παίζουν το ποδόσφαιρο στα δάχτυλα.

Την πρώτη αγωνιστική των playoffs, ο Παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής του Πειραιά, καθώς είχε επιβληθεί του Ολυμπιακού, δίνοντας «αποστομωτική απάντηση σε όσους τον είχα ξεγράψει» πριν ακόμα αρχίσει η σχετική διαδικασία των αναμετρήσεων.

O Φατίχ Τερίμ ήταν ο στρατηγός που οδήγησε τους ατρόμητους στρατιώτες του στη δόξα που ήταν σαν να βγαλμένοι από τις χρυσές εποχές του «τριφυλλιού». Οι όποιες βάσεις είχε θέσει ο Μεντιλίμπαρ στους «ερυθρόλευκους», έδειχναν να τρίζουν επικίνδυνα και οι «άντε να φεύγει κι αυτός» φωνές, άρχισαν σιγά σιγά να ακούγονται.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος ηττημένος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Άρης βρόντηξε ένα «παρών» που ακούστηκε σε όλη την πόλη. Η ΑΕΚ έκανε έναν περίπατο στη Λαμία, έχοντας περισσότερο το μυαλό της στην αγωνιστική που ερχόταν.

Μία αγωνιστική μετά, η ομάδα του Τούρκου προπονητή, «έσκυψε το κεφάλι στον ΠΑΟΚ», «τρώγοντας μία εκκωφαντική τριάρα στην έδρα της», ή όπως είπαν πολλοί τότε, στο «εξοχικό του Ρασβάν Λουτσέσκου».

Διαβάστε περισσότερα στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x