Η Ελλάδα έχει να προσφέρει εξαιρετικά αφρώδη κρασιά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξακουστά ξένα ονόματα. Τα ελληνικά αφρώδη κρασιά κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, χάρη στις μοναδικές γηγενείς ποικιλίες και στις δημιουργικές οινοποιητικές τεχνικές. Από το Ξινόμαυρο και το Μοσχοφίλερο μέχρι το Ασύρτικο και τον Ροδίτη, οι ελληνικές ετικέτες καταφέρνουν να συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Αυτά τα 11 ελληνικά αφρώδη δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξένα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






