Recommendations

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ψήσεις το καλαμπόκι - Στοίχημα ότι δεν τον έχεις δοκιμάσει ξανά

Το καλαμπόκι είναι το all time classic καλοκαιρινό σνακ, στο σπίτι, στην παραλία, στις διακοπές. Άλλοι το βράζουν, άλλοι το ψήνουν στη σχάρα ή στο φούρνο. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ψησίματος;

Ζουμερό καλαμπόκι, πασπαλισμένο με μπόλικο αλατάκι. Αυτό για εμένα είναι το καλύτερο καλοκαιρινό σνακ, που το περιμένω πώς και πώς και στο μυαλό μου το έχω συνδυάσει παντοτινά με τις διακοπές. Μικρή το είχα δοκιμάσει μόνο βραστό γιατί έτσι το έφτιαχνε η μαμά μου κάθε καλοκαίρι - μεγάλες κατσαρόλες που σιγόβραζαν στη φωτιά και η μυρωδιά του καλαμποκιού απλωνόταν σε όλο το σπίτι και μόλις έβγαιναν καυτά στην πιατέλα δεν μπορούσα ποτέ να περιμένω να κρυώσουν για να τα γευτώ. Αργότερα έμαθα και την ψητή εκδοχή τους, που προσωπικά δεν προτιμώ τόσο γιατί θεωρώ ότι κάνεις τους φλοιούς να κολλάνε περισσότερο στα δόντια - η άσχημη πλευρά αυτής της γλυκιάς απόλαυσης.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ψήσεις το καλαμπόκι - Στοίχημα ότι δεν τον έχεις δοκιμάσει ξανά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x