Recommendations

Βασίλης Παπαγιαννάκος: Ο οινοποιός που έδωσε «ψυχή» στο Σαββατιανό της Αττικής

Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος μιλά για το Σαββατιανό σαν «ποικιλία με ψυχή», για το ελληνικό κρασί που ανοίγει φτερά στον κόσμο, αλλά και για τις μικρές προσωπικές στιγμές που δίνουν γεύση στη ζωή.

Ο Bασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο τέταρτος κρίκος μιας οικογενειακής αλυσίδας οινοποιών που ξεκινά το 1919, όταν ο συνονόματος προπάππους του εμφιάλωνε τα πρώτα κρασιά στο Μαρκόπουλο. Μεγαλωμένος μέσα στα αμπέλια, ανάμεσα σε μυρωδιές από πατητήρια και οικογενειακές κουβέντες γύρω από το κρασί, ο Βασίλης δεν είχε μια «στιγμή αποκάλυψης» αλλά μια ήσυχη, φυσική πορεία προς κάτι που έμοιαζε εξαρχής δικό του. Η παράδοση για εκείνον δεν είναι βάρος, αλλά προνόμιο. Κι αυτό το προνόμιο αποφάσισε να το αξιοποιήσει με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο cookout.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Βασίλης Παπαγιαννάκος: Ο οινοποιός που έδωσε «ψυχή» στο Σαββατιανό της Αττικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x