Recommendations

Δες τι μπορεί να πάθεις αν ανοίξεις μία φιάλη μετά από 15 χρόνια

Εκείνο το ποτό που σκονίζεται επί χρόνια στην κάβα σου και σκεφτόσουν να ανοίξεις σε κάποια γιορτή, μήπως να το αφήσεις καλύτερα;

Το καλό κρασί θέλει τον χρόνο του, όπως και το ουίσκι και όλα τα προϊόντα που βελτιώνονται με την παλαίωση και με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μία φιάλη μπορεί να μείνει για πάντα στην κάβα του σπιτιού σου και να είναι έτοιμη – και κυρίως, το περιεχόμενό της αναλλοίωτο – ανά πάσα στιγμή.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Δες τι μπορεί να πάθεις αν ανοίξεις μία φιάλη μετά από 15 χρόνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x