Συναντηθήκαμε ένα μεσημέρι στο Αthenee της Βουκουρεστίου γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του Δημήτρη στο Κέντρο. Και γιατί ο ίδιος είναι ένας από τους guest pastry chefs των κυριακάτικων brunch του που έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Οκτώβρη. Νιώθω λίγες τύψεις που η συνάντησή μας συμπίπτει με τη μέρα των γενεθλίων του, αλλά και πολύ τυχερή που θα έχω την τιμή και τη χαρά να του ευχηθώ από κοντά αλλά και να δοκιμάσω τα γλυκά του. Φυσικά και δεν ήρθε με άδεια χέρια στο ραντεβού μας ούτε κι εγώ χωρίς σημειώσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο Cookout.gr πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: Δημήτρης Χρονόπουλος: Ο δημιουργός που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή στη ζαχαροπλαστική
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






