Ηπερίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι συνυφασμένη με γιορτινά τραπέζια και κατανάλωση τροφίμων όπως κρέατα, και πουλερικά, καθώς και παραδοσιακών γλυκών μεταξύ των οποίων μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι γιορτές συνοδεύονται συχνά από αύξηση των περιστατικών τροφιμογενών νοσημάτων, καθώς και σπατάλη τροφίμων. Δείτε αναλυτικά εδώ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






