Οι πατάτες και τα κρεμμύδια είναι από τα πιο ανθεκτικά λαχανικά που μπορείς να έχεις στην κουζίνα σου, αφού μπορούν να διαρκέσουν για μήνες. Ωστόσο, αν δεν τα αποθηκεύσεις σωστά μπορεί να αρχίσουν να βλασταίνουν και να βγάζουν εκείνες τις χαρακτηριστικές φύτρες. Και το ερώτημα τώρα είναι, μπορείς να τα καταναλώσεις μετά ή πρέπει να τα πετάξεις;
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Είναι ασφαλές να φάμε πατάτες και κρεμμύδια που βλάστησαν;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






