Recommendations

Ελαιόλαδο: Η σημασία του φιλτραρίσματος και η διάρκεια ζωής του

Η διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου, το εξαιρετικά παρθένο και πόση είναι η διάρκεια ζωής του και όσα αξίζει να γνωρίζουμε για το προϊόν της γης που έχει σταθερή θέση στο καθημερινό μας γεύμα.

Το ελαιόλαδο είναι το προϊόν που βάζουμε στο τραπέζι μας καθημερινά και όμως, είναι γεγονός ότι γνωρίζουμε τόσα λίγα γι’ αυτό. Ανάμεσά τους, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να φιλτράρεται.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ελαιόλαδο: Η σημασία του φιλτραρίσματος και η διάρκεια ζωής του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x