Recommendations

9 tips για τέλεια τηγανητά ψαράκια

Τα ψάρια που θέλουν τηγάνι είναι συνήθως τα μικρότερα. Για θεσπέσιο αποτέλεσμα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι φρεσκότατα και κατά δεύτερον να προετοιμαστούν σωστά.

Τα περισσότερα ψάρια που μπαίνουν στο τηγάνι είναι μικρά, νόστιμα και θέλουν σωστό χειρισμό. Το μυστικό; Καλή πρώτη ύλη και σωστή προετοιμασία. Όταν λέμε όμως τέλειο τηγανητό ψάρι τι εννοούμε; Να έχει χρυσή και τραγανή κρούστα εξωτερικά, να είναι ζουμερό εσωτερικά, τέλεια αλατισμένο και ψημένο ως μέσα, χωρίς όμως να βγει παραψημένο και στεγνό.

Ας τα πάρουμε όμως ένα - ένα από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο cookout.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x