Recommendations

Φυτικά ροφήματα: Ποια έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη

Νέα μελέτη βρήκε ότι τα φυτικά ροφήματα που βρίσκουμε στο εμπόριο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φαινολικές ενώσεις, οι οποίες έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Πολλά λέγονται για τα φυτικά ροφήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, όμως η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε αυτά, είτε λόγω δημοφιλίας της vegan διατροφής, είτε για περιβαλλοντικούς λόγους, στο πλαίσιο της βιώσιμης διατροφής. Αμυγδάλου, σόγιας, βρώμης - τα φυτικά «γάλατα» υπόσχονται ελαφρύτερη διατροφή, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και συχνά, πρόσθετα οφέλη για την υγεία.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Φυτικά ροφήματα: Ποια έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x