Το κρεμμύδι είναι απαραίτητο για άπειρες συνταγές, είτε στο φούρνο, είτε στο τηγάνι και την κατσαρόλα. Όσο όμως ωραία μελώνει όταν το σοτάρεις, άλλο τόσο σε ταλαιπωρεί όταν το ψιλοκόβεις στην επιφάνεια κοπής. Κάθε φορά που κόβεις το κρεμμύδι στη μέση, ξέρεις ότι έρχεται αυτή η οδυνηρή στιγμή.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γιατί τα κρεμμύδια μας κάνουν να κλαίμε, σύμφωνα με την επιστήμη;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






