Πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει το σουφλέ με το κλασικό, μαμαδίστικο σουφλέ ζυμαρικών που έβγαινε μοσχοβολιστό από τον φούρνο στα γιορτινά τραπέζια. Όμως, αν σκεφτείς και το επίσης ακαταμάχητο σουφλέ σοκολάτας, θα συνειδητοποιήσεις ότι «σουφλέ» είναι τελικά μία τεχνική και όχι μόνο το λατρεμένο φαγητό με τα μακαρόνια, τα λιωμένα τυριά και τα αλλαντικά στο πυρίμαχο σκεύος.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γκρατέν και σουφλέ: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο γαλλικές τεχνικές;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






