Recommendations

Η Άλεξ Βασιλάτου δικαίωσε όλους τους μακαρονάδες, τι να κάνουμε

Μια κουβέντα με την Άλεξ Βασιλάτου του Alex The Fresh Pasta Bar, ξεκίνησε να φτιάχνει τα δικά της ζυμαρικά στο 20 τ.μ. διαμέρισμά της στο Παρίσι και τελικά έκανε όλη την Αθήνα να ζητά έναν «Ναυαγό».

Μπορεί μία «παραξενιά» στο φαγητό να οδηγήσει την καριέρα σου; Μάλλον καμιά φορά μπορεί. Η Άλεξ Βασιλάτου είναι αυτό το πρόσωπο που χαίρεσαι να συνομιλείς. Είναι μόλις 29 χρονών, ακτινοβολεί φρεσκάδα και θετική ενέργεια, είναι cool, απλή και χαλαρή, θα σου μιλήσει χωρίς να ντρέπεται, ακόμη και γι’ αυτά που από μέσα της λίγο ντρέπεται, θα αυτοσαρκαστεί, θα γελάσει με την ψυχή της, θα σε εμπνεύσει.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η Άλεξ Βασιλάτου δικαίωσε όλους τους μακαρονάδες, τι να κάνουμε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x