Recommendations

Η βασική συνταγή για αφράτες βάφλες

Αυτή είναι η βάση για να φτιάξουμε τις δικές μας σπιτικές βάφλες και να τις σερβίρουμε ζεστές και αφράτες όπως θα βγουν από την ηλεκτρική βαφλιέρα, με την επικάλυψη που προτιμάμε.

Η βάφλα είναι μια αφράτη πλακουτσωτή παρασκευή σαν πίτα, που ψήνεται ανάμεσα σε δύο εγχάρακτες πλάκες που ποικίλουν σε σχήματα και σχέδια. Η ιστορία της είναι τόσο παλιά που φτάνει στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά με την ιστορία της θα ασχοληθούμε άλλη φορά.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η βασική συνταγή για αφράτες βάφλες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x