Recommendations

Η ζάχαρη στον καφέ αυξάνει τη χρόνια φλεγμονή, λέει γαστρεντερολόγος του Harvard

Τι συμβαίνει όταν βάζουμε ζάχαρη στον καφέ μας καθημερινά; Ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές για κάποιον που δεν μπορεί να τον πίνει σκέτο; Ένας γαστρεντερολόγος του Harvard εξηγεί.

Οι περισσότεροι βάζουν, έστω λίγη, ζάχαρη στον καφέ σε καθημερινή βάση. Αν σκεφτείς ότι η κατανάλωση καφέ για τη συντριπτική πλειοψηφία γίνεται πάνω από μία φορά τη μέρα, τότε η πρόσληψη ζάχαρης - που ίσως επειδή δεν προέρχεται από κάποιο γλυκό, μπορεί να μην την υπολογίζουμε - δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η ζάχαρη στον καφέ αυξάνει τη χρόνια φλεγμονή, λέει γαστρεντερολόγος του Harvard

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x