Οι περισσότεροι βάζουν, έστω λίγη, ζάχαρη στον καφέ σε καθημερινή βάση. Αν σκεφτείς ότι η κατανάλωση καφέ για τη συντριπτική πλειοψηφία γίνεται πάνω από μία φορά τη μέρα, τότε η πρόσληψη ζάχαρης - που ίσως επειδή δεν προέρχεται από κάποιο γλυκό, μπορεί να μην την υπολογίζουμε - δεν είναι καθόλου αμελητέα.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η ζάχαρη στον καφέ αυξάνει τη χρόνια φλεγμονή, λέει γαστρεντερολόγος του Harvard
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






