Recommendations

Έτσι «απάντησε» ο Λανουά στον Νταβέλη!

Με τους ορισμούς διαιτητών στους αγώνες της 7ης ημέρας των playouts, ο πρόεδρος της ΚΕΔ απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στα έντονα παράπονα που εκφράστηκαν από την πλευρά της ΑΕΛ Novibet.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναφορικά με τη φάση του 94’ στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, οπότε ο διαιτητης Β. Φωτιάς καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της ομάδας της ΑΕΛ για χέρι του Ηλιάδη και ο VAR, Ι. Παπαδόπουλος, παρενέβη επειδή διαφώνησε με την απόφαση και τον κάλεσε στο μόνιτορ για να ξαναδεί τη φάση.

Αμφότεροι οι διαιτητές ορίστηκαν από την ΚΕΔ στην αμέσως επόμενη αγωνιστική. Ο Παπαδόπουλος ως διαιτητής στον αγώνα Πανσερραϊκός – Κηφισιά και ο Φωτιάς ως AVAR στους αγώνες Βόλος – Λεβαδειακός και Ατρόμητος – Παναιτωλικός.

Διαβάστε περισσότερα στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x