Recommendations

Λούης: Για μεζέδες και κρασί σε ένα παλιού τύπου καφενείο στο Μεταξουργείο

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης άφησε τα φορτηγά για να ασχοληθεί με την εστίαση. Και όχι απλά πέτυχε, αλλά σήμερα για να βρεις τραπέζι στον «Λούη» στο Μεταξουργείο, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός.

Αν μου έλεγες πριν μερικά χρόνια ότι το Μεταξουργείο θα γινόταν μία από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα για έξοδο, αποκλείεται να σε πίστευα. Εντάξει, αντικειμενικά πρόκειται για μια περιοχή που έχει περάσει και περνάει ίσως διάφορες φάσεις και στάδια, ενάντια όμως σε ό,τι της έχει συμβεί ή επιβληθεί εκείνη ανθίζει, διατηρώντας τον ρομαντισμό της.

Γι' αυτό μου αρέσει τόσο πολύ να περπατάω στα στενά της και να βγαίνω στα μαγαζιά της, που είναι σαν να διατηρούν μια ιδιαίτερη αύρα παλιάς Αθήνας, που κανένας δεν κατάφερε να αλλοιώσει. Εκείνης της Αθήνας που βλέπουμε σε παλιές ελληνικές ταινίες, που ήταν δεκτική και θύμιζε μεγάλη γειτονιά.

Για να διαβάσετε το άρθρο στο cookout.gr επισκεφθείτε το link στον σύνδεσμο: Λούης: Για μεζέδες και κρασί σε ένα παλιού τύπου καφενείο στο Μεταξουργείο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x