Recommendations

Μαργιώρα, Κύθνος: Φαγητό, τέχνη και πολιτισμός σε ένα αρχοντικό του 1866

Στη Χώρα της Κύθνου υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να συναντήσεις κάτω από την ίδια στέγη ιστορία, πολιτισμό, γαστρονομία και τέχνη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με άλλα λόγια, να φας και να πιεις σαν βασιλιάς, να παρακολουθήσεις σινεμά, θέατρο, μια μουσική παράσταση ή να ψωνίσεις από ένα ψαγμένο concept store.

Η Μαργιώρα είναι ένας πολύ ξεχωριστός χώρος που άνοιξε το 2020 στη Χώρα της Κύθνου εν μέσω καραντίνας και στεγάζεται σε ένα δίπατο αρχοντικό του 1866, το οποίο μεταξύ άλλων λειτουργεί και σαν εστιατόριο.

Ο Φώντας Διαλεισμάς κληρονόμησε από την οικογένειά του το εν λόγω ακίνητο, καθώς και τα παρακείμενα κτίρια - το παλιό ιατρείο του προ-παππού του και ένα μικρό πανδοχείο - και τα ανακαίνισε με απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία και τη φυσιογνωμία τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x