Μαρινάρισμα είναι η εμβάπτιση ενός υλικού μέσα σε ένα μείγμα που συνήθως αποτελείται από κάποια υγρά συστατικά, μπαχαρικά και βότανα. Η διαδικασία διαρκεί για κάποιο χρονικό διάστημα και προηγείται του ψησίματος. Η λέξη προέρχεται από την άρμη (aqua marina στα ιταλικά) η οποία οδήγησε στην τεχνική της προσθήκης γεύσης μέσω της εμβάπτισης ενός συστατικού μέσα σε κάποιο υγρό μίγμα.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μαρινάδες: Τα μυστικά που θα κάνουν τους πάντες να παραμιλάνε με τα ψητά σου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






