Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με το μυαλό του να κινείται ανάμεσα στις τελευταίες λεπτομέρειες του αυριανού γάμου του (20/6) και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει στο monobala.gr από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα τελεστεί το μυστήριο.
Αφορμή της συζήτησης, ο πρώην συμπαίκτης του στη Χέρτα Βερολίνου, Τζόντζο Κένι, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής Έλληνας μέσος γνωρίζει καλά τον Άγγλο δεξιό μπακ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και τον σκιαγραφεί με τρόπο που θα έκανε κάθε φίλο του ΠΑΟΚ να ανυπομονεί για την άφιξή του.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο monobala.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






