Δεν θα έλεγε κανείς πως το προφίλ του κέντρου της Γλυφάδας, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, «σηκώνει» πιο old school, απλές και παραδοσιακές επιλογές στην εστίαση, αφού η περιοχή φημίζεται για τα fancy all day spots και εστιατόρια. Επιχειρήσεις που έχουν περάσει από γενιές σε γενιές, όπως ένας παραδοσιακός φούρνος με ιστορία γενεών, ένα παλιακό αλλά γνήσιο σουβλατζίδικο και πολλές ακόμη, είναι πιο πιθανό να βρεθούν όσο ανεβαίνεις προς την Άνω Γλυφάδα, εκεί όπου σταδιακά αρχίζεις και προσεγγίζεις τους πρόποδες του Υμηττού.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μουζίλο: Για χωριάτικη πίτα με φύλλο που κάνει «κρατς» και σε φέρνει στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






