Το ψήσιμο στη σχάρα μπορεί με την πρώτη ματιά να μοιάζει πάρα πολύ απλό. Τι χρειάζεται, άλλωστε; Φωτιά, μία σχάρα, το αγαπημένο σου κομμάτι κρέας και την αγάπη σου. Στην πραγματικότητα όμως, χρειάζεται προσοχή ώστε να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο στην μπριζόλα σου.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, μπορείς να βρεις στην αγορά πληθώρα από ψησταριές, σε διαφορετικά είδη υψηλής ποιότητας, με τη βοήθεια των οποίων μπορείς να ψήσεις κρεατικά όπως θα τα απολάμβανες σε ένα εστιατόριο. Αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις και μία τεχνική, για να μην πηγαίνει χαμένο το κρέας. Πριν λοιπόν σπεύσεις στο κρεοπωλείο και πολύ περισσότερο, πριν ανάψεις τη φωτιά, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μάθεις ποια είναι τα καλύτερα κομμάτια για σχάρα, οι καλύτερες μέθοδοι ψησίματος, καθώς και οι μύθοι που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ως κανόνα αλλά στην πραγματικότητα στέκονται εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και την τέλεια μπριζόλα.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μπριζόλα: Πώς να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο στη σχάρα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






