Recommendations

Οσομπούκο: Όταν το κολλαγόνο γίνεται το «κλειδί» για κρέας που λιώνει στο στόμα

Τι ακριβώς είναι το οσομπούκο που απαιτεί χρόνο και υπομονή για να γίνει τρυφερό και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό το κολλαγόνο;

Το οσομπούκο (ossobuco) είναι ένα κομμάτι που επιλέγουμε κυρίως σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις, καθώς το μαγείρεμά του απαιτεί χρόνο και υπομονή. Όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σκέτο «λουκούμι», ειδικά αν συνδυαστεί με κρασί, ζωμό και λαχανικά.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Οσομπούκο: Όταν το κολλαγόνο γίνεται το «κλειδί» για κρέας που λιώνει στο στόμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x