Κάποτε η φήμη ενός σεφ χτιζόταν αργά και σταθερά, μέσα από κουζίνες υψηλής γαστρονομίας, βραβεία Michelin και τηλεοπτικές εκπομπές που τους έφερναν στο προσκήνιο. Σήμερα, όμως, ένα κινητό τηλέφωνο και λίγα δεύτερα σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να μετατρέψουν έναν μάγειρα σε παγκόσμιο φαινόμενο.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Όταν το φαγητό γίνεται θέαμα: Πώς οι σεφ κατέκτησαν τα social media
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






