Recommendations

Ο «καυτός» Μήτογλου που θα χρειαστεί στην αρχή της σεζόν o Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, με την ατυχία να ξεκινάει από την αρχή της σεζόν. Εκεί όπου θα χρειαστούν παίκτες να κάνουν κάνουν το step up.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το τριφύλλι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εδώ και μία εβδομάδα και ετοιμάζεται για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Αρχικά υπάρχει το Super Cup που θα διεξαχθεί 26-27 Σεπτέμβρη.

Ενώ λίγο αργότερα ξεκινάει και η Euroleague. Με τον τραυματισμό του Χέιζ Ντέιβις, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί το step up του Μήτογλου, που στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία ήταν από τους πρωταγωνιστές της εθνικής.

Ο Χέιζ Ντέιβις υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες. Πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το Super Cup και τα πρώτα παιχνίδια της Euroleague.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x