Όλοι έχουμε έστω μία επιφάνεια κοπής στην κουζίνα μας. Και πολλοί από εμάς τη χρησιμοποιούμε για όλα: λαχανικά, κρεατικά, ψωμί και κυριολεκτικά τα πάντα. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το μαγείρεμα γίνεται πάνω σε αυτή. Κατά πόσο όμως αυτό είναι σωστό;
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποια είναι η καλύτερη επιφάνεια κοπής για κρέας και λαχανικά;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






