Και ποιος δεν αγαπά την καρμπονάρα. Είτε στην αυθεντική, ιταλική συνταγή, είτε στην πιο «αμερικάνικη» εκδοχή της – αυτή με τις κρέμες γάλακτος που τρέχουν από παντού, υπάρχει μία καρμπονάρα για όλους. Μέσα στην απλότητα και την ευκολία στην παρασκευή της, είναι το πιο διάσημο πιάτο της Ιταλίας, ξακουστό σε όλο τον κόσμο, χιλιοδοκιμασμένο, άλλες φορές κακοποιημένο και άλλες φορές πετυχημένο.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποιο μυστικό συστατικό προσθέτει ο Jamie Oliver στην καρμπονάρα;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






