Recommendations

Πώς να φτιάξεις τραγανό μπέικον (και να μην γίνει χάλια η κουζίνα σου)

Στο φούρνο; Στο air fryer; Σίγουρα πάντως μετά από αυτό το άρθρο θα σου ανοίξει η όρεξη για τραγανό και πλούσιο γευστικά μπέικον, με όποιον τρόπο κι αν τελικά επιλέξεις να γίνει.

Το μπέικον είναι μια από τις πιο αγαπημένες και διάσημες λιχουδιές στον κόσμο, συνδυάζοντας τη γλυκιά με την αλμυρή γεύση μαζί με μια ιδιαίτερη υφή που πολλοί αγαπούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα το τοποθετήσεις στο τηγάνι μέχρι την τέλεια τραγανότητα, χρειάζεται αμέριστη προσοχή για να πετύχεις την ιδανική υφή και γεύση. Αν και το τηγάνι είναι η παραδοσιακή επιλογή, πλέον όλος και περισσότερος κόσμος επιλέγει το ψήσιμο στο φούρνο. Δεν είναι παράλογο αφού αποτελεί μια μέθοδο που προσφέρει ευκολία, λιγότερη ακαταστασία και άψογο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς συνεχώς το μάτι.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς να φτιάξεις τραγανό μπέικον (και να μην γίνει χάλια η κουζίνα σου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x