Η νοθεία του μελιού είναι - δυστυχώς - μία πρακτική συνηθισμένη, για λόγους μείωσης του κόστους παραγωγής. Όχι όμως και καθολική βέβαια, αφού στην αγορά υπάρχει μέλι από παραγωγούς που δεν καταφεύγουν σε τέτοια μέσα για να αυξήσουν την παραγωγή τους με λιγότερο κόστος.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς θα αναγνωρίσεις το αυθεντικό, μη νοθευμένο μέλι
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






