Recommendations

Σιγομαγειρεμένο οσομπούκο στη γάστρα

Τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας από το κότσι, μαγειρεμένο αργά στη γάστρα μαζί με καρότα, σέλινο, κρεμμύδι, ντομάτα και λευκό κρασί, μέχρι να λιώνει στο στόμα.

Φρόντισε να υπάρχει στο τραπέζι φρέσκο ψωμί για να βουτήξεις στη σάλτσα του.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Σιγομαγειρεμένο οσομπούκο στη γάστρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x