Recommendations

Σπαγγέτι με σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά (aglio, olio e peperoncino)

Για να έχει σωστή γεύση σκόρδου η μακαρονάδα επιλέγουμε σκόρδο καλής ποιότητας και όχι πολυκαιρισμένο.

Η περίφημη aglio olio e peperoncino είναι η επιτομή της απλότητας. Μια συνταγή που εξιστορεί τη γαστρονομική κουλτούρα της Νάπολη.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Σπαγγέτι με σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά (aglio, olio e peperoncino)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x