Recommendations

Πορκέτα με κρατσανιστή πέτσα και αρωματική γέμιση

Η συνταγή με προέλευση από την Ιταλία που θα κάνει απολαυστικό το εορταστικό σας τραπέζι.

Πορκέτα λέγεται το κομμάτι της κοιλιάς μαζί με το φιλέτο της μπριζόλας, το λίπος και την πέτσα. Για να γίνει τέλεια, επιλέγουμε το σωστό κομμάτι κρέατος, το οποίο προετοιμάζουμε με υπομονή και ψήνουμε στον οικιακό μας φούρνο ακολουθώντας τις οδηγίες.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο cookout.gr: Πορκέτα με κρατσανιστή πέτσα και αρωματική γέμιση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x